avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare debit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare debit

Buna ziua

Am imprumutat un "prieten" cu suma de 1.800 RON dar, nu am facut niciun act. Dar erau de fata alte doua persoane martori.Acum se face ca nici nu ma cunoaste si la telefon nu raspunde !!!

Cum pot sa recuperez banii ?
Am inteles ca in baza unei legi sumele mai mari se justifica doar cu acte .Este adevarat ?:oops:

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: bogobogobogo , utilizator 22:01, 16 August 2010
prin urmare nu există vreo şansă de recuperare a banilor fără un act ce dovedeşte tranzacţia făcută chiar dacă există martori.
Am si eu o problema: o societate datoreaza unei alte societati de aproximativ 2 ani o oarece suma de bani, de pe urma unei facturi neeachitate. Problema e ca intre timp societatea a fost vanduta , iar fostul administrator nu mai are nici un bun pe numele lui, de altfel nici societatea. Ce asi putea sa fac , sa recuperez acei bani, sau macar sa incerc sa ii recuperez? Va multumesc!
PERSONAL CHIAR NU STIU
MAI BINE POSTATI PE FORUM
lacramioara_25ani a scris:

Am si eu o problema: o societate datoreaza unei alte societati de aproximativ 2 ani o oarece suma de bani, de pe urma unei facturi neeachitate. Problema e ca intre timp societatea a fost vanduta , iar fostul administrator nu mai are nici un bun pe numele lui, de altfel nici societatea. Ce asi putea sa fac , sa recuperez acei bani, sau macar sa incerc sa ii recuperez? Va multumesc!

pai cel ce a cumparat firma a cumparat atat activul cat si pasivul asa ca va puteti indrepta cu pretentii la noul administrator.
Multumesc de raspuns :D

Alte discuții în legătură

Partaj gior gior La judecarea partajului,la fond, instanta a dat o solutie care nu este corecta. Si anume, -fosta sotie trebuia sa imparta cu mine o suma de bani 93000 ... (vezi toată discuția)
Sanse recuperare bani...?? monalisaalina monalisaalina Buna seara,as dori o parere avizata,un sfat,daca imprumutul cu o suma considerabila....s-a facut fara acte ,as avea castig in instanta doar cu martori?exista ... (vezi toată discuția)
Memoriu in legatura cu o declaratie a unei persoane ce a abuzat de incredere georgeth georgeth buna seara o cunostinta a primit vizita unor politisti acasa in urma cu 4 ani intrebind-o de unde a avut bani sa isi cumpere o masina la zero km, ea era ... (vezi toată discuția)