avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1325 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare contract individual de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare contract individual de munca

Buna ziua,
In urma depunerii unei cereri de suspendare a contractului individual de munca pentru concediu crestere copil, angajatorul a emis decizie de incetare a contractului individual de munca.
Nu cumva este un abuz din partea angajatorului?
Cum sa procedez?
Va multumesc si astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:28, 16 August 2010
1. A confundat suspendarea CIM cu incetarea CIM (sau poate a facut-o intentionat dar nu are baza legala).
2. Luati urgent legatura cu ITM, care cred ca nici nu a inregistrat o asemenea decizie, nula din start.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere pentru absente nemotivate aijin aijin Buna ziua. Am urmatrul caz: angajatul a depus cerere de incetare raporturi de munca pe data de 17.07. Nu a mai venit in perioada de preaviz. Am realizat ... (vezi toată discuția)
Poate fi incetat un contract care este suspendat? roxana.alecsa roxana.alecsa Un angajat a fost dat afara, dupa care a fost reintegrat pe baza unei hotarari judecatoresti. Dupa reintegrare el a intrat in concediu de crestere si ingrijire ... (vezi toată discuția)
Probleme demisie marianams70 marianams70 sunt in concediu de cresterea copilului pana in iulie si miam depus la firma acum o saptamana demisia scrisa de mana ca dupa terminarea concediului nu ma mai ... (vezi toată discuția)