avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare cim in revisal in mod eronat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare cim in revisal in mod eronat

daca unui salariat i s-a incetat din greseala cim-ul cum se poate reactiva cim din nou?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:56, 26 Iunie 2014
In codul muncii scrie ca poate inceta contractul printr-o notificare, deci ar fi normal sa o primeasca.
Situatia este valabila numai daca si c.i.m. este valabil , ori un c.i.m. nesemnat de ambele parti cum poate sa-si produce efecte juridice ?
freeelis a scris:

lucica crivat a scris:

daca unui salariat i s-a incetat din greseala cim-ul cum se poate reactiva cim din nou?

Functia de reactivare a unui c.i.m. este alocata numai in baza hotararii judecatoresti in REVISAL ... aveti doua posibilitati :
1. fie ii incheiati un nou c.i.m. cu data incetarii activitatii in baza celui vechi
2. fie il reactivati si la observatii specificati ca inregistrarea s-a facut eronat

buna ziua,
acelasi lucru am patit si eu dar cred ca an facut o prostie si mai mare si anume am anulat decizia de incetare din programul revisal.
va rog sa ma indrumati spre ceva corect.
va multumesc

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Anularea deciziei de incetare are ca efect activarea c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivare contract in revisal alexandra_eu alexandra_eu Buna ziua, As dori sa va intreb de reactivarea unui contract in Revisal. Un angajat a facut cere de incetare CIM. Am inregistrat in Revisal incetarea la ... (vezi toată discuția)
Incetare concediu maternitate gigi19 gigi19 Buna ziua, Am o angajata care se reintoarce la munca din concediu de maternitate, pe data de 7 Septembrie (6 septembrie fiind data nasterii ... (vezi toată discuția)
Anulare decizie incetare cim anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema: a font inregistrat un cim pe perioada determinata 2 luni, cim a expirat in data de 31 iulie 2012 si ... (vezi toată discuția)