avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 349 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Agresiune fizica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Agresiune fizica

Buna seara. Ma numesc Ioana si am 15 ani. Locuiesc cu bunica si cu un unchi de al meu de mic copil deoarece mama s-a recasatorit si si-a intemeiat o familie insa ma ajuta financiar. Problema pentru care va scriu este urmatoarea: unchiul meu, fiind o fire mai impulsiva si agitata, de cate ori nu fac ceva pe placul lui acesta imi vorbeste foarte vulgar, ma injura, ameninta si din ce in ce mai des ma si loveste. Nu ma loveste cat sa imi ramana vanatai insa e destul ca imi provoaca o stare de frica. De multe ori imi este frica sa raman cu el singura in casa. Ce s-ar intampla daca as face o plangere la Politie sau Protectia Copilului? I s-ar putea intampla ceva mamei mele? Va rog sa imi spuneti daca exista o lege care sa ma protejeze in aceasta situatie si ce i s-ar intampla unchiului meu daca l-as denunta. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si sper sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Carmen Muraru , Avocat 20:21, 17 August 2010
ar trebui sa sesiezi protectia copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintarea cu moartea!! in familie!! alexavv08 alexavv08 Buna ziua! As vrea sa stiu daca merg sa depun o plangere la politie pentru amenintare cu moartea in familie, politia, respectiv procuratura, vor lua masuri ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului Aderiana Stanciu Aderiana Stanciu sunt mama si mi-e greu.de aceea va scriu.am vecina o fetita de 14 ani,care sta la bunica ei.mama ei si-a refacut viata cu un alt barbat si au si un copil de 3 ... (vezi toată discuția)
Femeie batuta. "nu fac plangere". anonim: eu cum ajut? brook3013 brook3013 Buna ziua. Cunosc un caz in care o doamna este batuta de catre sotul ei aproape tot timpul. I se vad vanataile pe langa ochi cand vine sa faca curatenie in ... (vezi toată discuția)