avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice semnatura electronica
Discuție deschisă în Achiziţii publice

semnatura electronica

Se vorbeste de semnatura electronica pentru vizionarea documentelor de calificare a ofertantilor. Cei de la UCVAP ne zapacesc cu aceasta semnatura electronica #-o. Din studierea art. 8 din HG 1660 /2006 inteleg :D ca certificatul digital reprezinta semnatura electronica . Va rog sa ma lamuriti ca e chiar o mare probleme . Asta ar insemna anularea a 99 % din procedurile de achizitie ale unei autoritati contractante.:stunned:
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 15:44, 26 August 2010
Cerificatul digital este cel pe care vi-l trimite dvs. SEAP-ul pentru a fi inregistrat. Dupa instalarea lui de catre utilizator, acesta are acces la informatiile proprii din SEAP. De ex. eu ca persoana, nu pot accesa de acasa sau din alta parte, anunturile in definire (sau documentele de calificare primite) ale AC unde lucrez, intrucat nu am instalat acel certificat digital.
In momentul accesarii de la serviciu a datelor respective, SEAP-ul are cunostinta asupra celui care acceseaza sau transmite informatiile respective.


Despre semnătura electronică extinsă a solicitantului, bazată pe un certificat calificat, eliberat de un furnizor de servicii de certificare acreditat., intrebati SEAP-ul ce este cu ea. Daca sunteti inregistrati deja, presupun ca s-a transmis.

Nu inteleg, ce solicita UCVAP-ul referitor la semnatura electronica?
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica ofertanti ibitza78 ibitza78 Buna ziua! Sunt autoritate contractanta si am o procedura online. In fisa de date am specificat ca toate documentele depuse pentru prezenta procedura sa fie ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica alina.ionita2008 alina.ionita2008 buna ziua, va rog sa ma ajutati sa inteleg care este diferenta dintre semnatura electronica si semnatura electronica extinsa. Pentru depunerea bilantului ... (vezi toată discuția)
Cerere de oferta online ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Paticip la o procedura de achizitie publica cerere de oferta cu modalitate de desfasurare online. In fisa de date nu se specifica daca ... (vezi toată discuția)