Mihai17 
	    	Utilizator

Mihai17 
	    	Utilizator	    

Mihai17, utilizator
 Mihai17, utilizator 	
			 Romică Stoica 
	    	Consilier juridic

Romică Stoica 
	    	Consilier juridic	    

Mihai17 
	    	Utilizator

Mihai17 
	    	Utilizator	    

Si noua lege a asociatiilor de proprietari conditioneaza inscrierea la intretinere tot de durata minima de 15 zile.
 ContSters478 
	    	Utilizator

ContSters478 
	    	Utilizator	    

matiuta	                   

Buna ziua
Am o nelamurire.Locuiesc la bloc si am o vecina care spune ca locuieste singura,deci este trecuta o singura persoana la intretinere,dar are un baiat ... (vezi toată discuția)
	                    matiuta	                   

Buna ziua
Am o nelamurire.Locuiesc la bloc si am o vecina care spune ca locuieste singura,deci este trecuta o singura persoana la intretinere,dar are un baiat ... (vezi toată discuția)

ukutza	                   

buna ziua,
    Administratorul blocului in care locuiestie prietenul meu ma trecut la intretinere pentru simplu fapt ca vin in vizita la el zilnic vreo 2 ... (vezi toată discuția)
	                    ukutza	                   

buna ziua,
    Administratorul blocului in care locuiestie prietenul meu ma trecut la intretinere pentru simplu fapt ca vin in vizita la el zilnic vreo 2 ... (vezi toată discuția)

ContSters222748	                   

Fiica mea locuieste cu logodnicul ei dar nu si-a facut mutatie. Vine in fiecare zi in vizita la mine. Doresc sa-si pastreze momentan adresa pe buletin. Doua ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters222748	                   

Fiica mea locuieste cu logodnicul ei dar nu si-a facut mutatie. Vine in fiecare zi in vizita la mine. Doresc sa-si pastreze momentan adresa pe buletin. Doua ... (vezi toată discuția)