latka 
	    	Utilizator

latka 
	    	Utilizator	    

Buna ziua
Am o nelamurire.Locuiesc la bloc si am o vecina care spune ca locuieste singura,deci este trecuta o singura persoana la intretinere,dar are un baiat care zice ea ca nu mai locuieste cu ea de cateva luni,dar noi vecinii il vedem zilnic.Ea spune ca vine sa manance sau sa o vada,motiv pentru care a fost trecuta cu doua persoane la intretinere.Daca baiatul vine sa manance,automat ea gateste pentru trei persoane ca vine si cu prietena,deci se face mai mult gunoi si consuma mai mult gaz,urca cu liftul deci se presupune ca foloseste si liftul.Vorbim deci de parti comune,gunoi,gaz si lift.Intrebarea mea este...Este normal sa fie trecuta cu doua persoane la intretinere?Va multumesc.
 ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

CRIMO 
	    	Utilizator

CRIMO 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters222748	                   

Fiica mea locuieste cu logodnicul ei dar nu si-a facut mutatie. Vine in fiecare zi in vizita la mine. Doresc sa-si pastreze momentan adresa pe buletin. Doua ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters222748	                   

Fiica mea locuieste cu logodnicul ei dar nu si-a facut mutatie. Vine in fiecare zi in vizita la mine. Doresc sa-si pastreze momentan adresa pe buletin. Doua ... (vezi toată discuția)

geobat68	                   

Eu locuiesc impreuna cu mama  intr-un apartament din bucuresti unde platesc intretzinerea integral.Prietena mea locuieste in alt apartament din alt bloc iar eu ... (vezi toată discuția)
	                    geobat68	                   

Eu locuiesc impreuna cu mama  intr-un apartament din bucuresti unde platesc intretzinerea integral.Prietena mea locuieste in alt apartament din alt bloc iar eu ... (vezi toată discuția)

ukutza	                   

buna ziua,
    Administratorul blocului in care locuiestie prietenul meu ma trecut la intretinere pentru simplu fapt ca vin in vizita la el zilnic vreo 2 ... (vezi toată discuția)
	                    ukutza	                   

buna ziua,
    Administratorul blocului in care locuiestie prietenul meu ma trecut la intretinere pentru simplu fapt ca vin in vizita la el zilnic vreo 2 ... (vezi toată discuția)