avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... uzfruct viager
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

uzfruct viager

Buna seara
am o nelamurire am un apartament in contractul caruia eu sunt proprietar iar parinti mei au uzfruct viager pe intregul apartament...daca as avea o problema cu banca de exemplu se poate disppune executarea imobilului?
va multumesc!!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:32, 18 August 2010
Da, se poate executa nuda proprietate, cu respectarea uzufructului, care va subzista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita aXXo aXXo Buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: am fost instiintat despre inceperea executarii silite din cauza unei datorii neachitate la timp catre un ... (vezi toată discuția)
Contract v-c pe nume copil major MoP MoP Buna ziua. Dorim sa achizitionam o casa direct pe numele copilului major. Putem face acest lucru stipuland in contract uzufruct\\/ habitat viager (nu ... (vezi toată discuția)
Titular proprietate cu interdictie Dafina M Dafina M Buna seara, Prietena mea vrea sa cumpere un apartament unde la titular proprietate figureaza o persoana si o alta persoana cu uzufruct viager. La notar, la ... (vezi toată discuția)