avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalizari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalizari

Buna seara!
Cum procedam cu plata la furnizori care percep in continuare penalitati iar restantierii nu vor sa plateasca decat cotele de intretinere?
Platim valoarea facturii fara penalitati sau integral?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 19:53, 18 August 2010
Nu au aparut,nici nu stiu ,cred ,cum sa le intocmeasca,faca norme,nu se poate aplica,eu urmaresc,nici la RADET,nu stiu,cum am spus ei nu vor sa auda de asa ceva si asa au datorii mari,am fost si azi la RADET,se debranseaza lumea in draci,multi trec pe gaze,isi pun centrale.
ianasi elena a scris:
Cum procedam cu plata la furnizori care percep in continuare penalitati iar restantierii nu vor sa plateasca decat cotele de intretinere?
Platim valoarea facturii fara penalitati sau integral?

Pai daca proprietarii platesc cotele de intretinere in termenul stabilit, aveti de unde sa achitati facturile furnizorilor pana la scadenta. Asa ca furnizorul nu va mai calculeaza penalizari la facturile respective.
Daca aveti restante vechi si vi se calculeaza penalizari de catre furnizori, calculati si dv penalizari restantierilor pe care-i aveti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se aplica legea 175 /2010 cu privire la neaplicarea penalizarilor restantierilor la intretinere lauriancului lauriancului concret.am restante la intretinere si adm. nu vrea sa aplice legea intrata in vigoare la1iulie.platesc in fiecare luna intretinerea plus penalizari dar ... (vezi toată discuția)
Legea 175/2010 neri neri Buna seara! Doresc sa ma interesez pt.cineva in urmatoarea problema: Una din Asociatiile de proprietari din provincie ,a pus in aplicare legea 175/2010,in ... (vezi toată discuția)
Criteriul penalitatilor se aplica si la furnizor ? BEN46 BEN46 S-a incasat de la un restantier o suma mare de bani , iar in situatia activ -pasiv figuram la furnizor cu aceeasi suma de penalitati ... (vezi toată discuția)