avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... garantie telefon mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

garantie telefon mobil

Mon, August 16, 2010 1:16:01 PM
garantie
...
From:
Pepelea Vlad <pepelutza@yahoo.com> [Chat now]
...
View Contact
To: reclamatii.brasov@opc.ro
Cc: pepelutza@yahoo.com
Buna ziua,
Ma numesc Pepelea Vlad,domiciliat in Zarnesti, str. Diana, bloc 3 ,sc.A ,ap.9,et.2.Tel. 0726214216 . In data de 06.07.2010 am achizitionat de la Vodafone Brasov ( sediul central )un telefon mobil Sonny ericsson vivaz in valoare de 1.277,80 lei ( Factura nr. 11468879/06.07.2010 ). Dupa nici o luna telefonul s-a blocat touchscreen-ul blocandu-se. M-am prezentat la agentia vodafone din mag. Real unde l-am predat pentru service, fiind in garantie. L-am recuperat in data de 04.08.2010 telefonul functionand normal , dar in data de 15.08.2010 s-a blocat iar. Ce pot face ,in afara faptului de a-l duce la reparat ? Am posibilitatea de a recupera banii platiti deoarece sunt f. nemultumit de produs sau singura posibilitate este de a mi-l schimba cu altul nou ?
Mentionez ca am toate actele inclusiv certificatul de garantie si fisa de reparatie completate. Multumesc, astept informatiile dvs. si cum as putea proceda in consecinta.

P.S. De la OPC BV. n-am primit nici un raspuns
Cel mai recent răspuns: pepelutza , utilizator 11:27, 18 August 2010
De la OPC nu veti primi raspunsul atat de repede, termenul legal de raspuns este de 30 de zile. Cititi contractul si vedeti daca exista cumva si o clauza de restituire.
Daca nu, cititi la rezilierea contractului, banuiesc ca este vorba si de un abonament.
Nu ,telefonul l-am luat la liber, cum se spune ,1300 lei fara abonament

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema contract vodafone gabriela_peleanu gabriela_peleanu Buna ziua! Intr-o zi nefasta (18 februarie) am incheiat un contract pentru internet si telefon fix cu Vodafone. Nu le-am putut folosi niciodata fiindca nu ... (vezi toată discuția)
Situatie neplacuta arsis vodafone mariusduta mariusduta Avem urmatoarea situatie. Pe data de 11.09.2010 cumpar un telefon in valoare de 845 RON + un abonament pe 2 ani de zile in valoare de 17 euro pe luna, ... (vezi toată discuția)