avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... avocat platit degeaba
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

avocat platit degeaba

Buna ziua.
Din raspunsul primit de la ANPC, inteleg ca legile invocate de avocatul pe care l-am platit cu 1000 lei pentru consiliere (redactarea acestor 2 documente) – una pt ANPC si una pentru BNR, nu au valoare juridica. Asa cum mi-a raspuns ANPC:

"invocarea in reclamatia dvs a unor prevederi legale (lg 363/2007; oug 174/2008) aparute ulterior incheierii contractului, nu are valoare juridica pe principiul nerectroactivitatii acestora, aspect care ar fi fost normal sa fie cunoscut de avocatul ce va consiliaza".

Imi pot recupera suma platita catre avocat, in urma acestui raspuns primit de la ANPC?

Avocatul care m-a consiliat, a dat dovada de neprofesialism invocand aceste legi, care nu au nici o legatura cu contractul meu.

multumesc



Cel mai recent răspuns: alexandradian_a@yahoo.com , utilizator 14:41, 19 August 2010
d-voastra va bazati pe raspunsul de la ANPC ? sunteti sigura ca ANPC v-a raspuns corect?
avocat Cristina Popescu
daca reveniti cu amanunte va putem da o sugestie pertinenta.. nu va grabiti sa aruncati cu piatra in avocatul dvs ptr ca o institutie ce deja va face probleme va da un raspuns de genul acela
Si pe mine ma mira "responsabilitatea" ANPC.
Eu nu cunosc legile, avocatii le cunosc.
Eu stiu ca am platit o suma destul de mare si nu am rezolvat nimic.
A redactat 2 scrisori, impotriva unei banci, la care am contractul cu pricina.
o scrisoare catre ANPC si una catre BNR.

Nu ma grabesc sa merg la baroul de avocati.

Vreau sa aflu daca asta imi sugereaza ANPC prin raspunsul trimis.
Nu asta va sugereaza raspunsul ANPC..daca vreti sa va stricati relatia cu avocatul faceti ce doriti.. inclusiv sa va cereti banii de la avocat sau sa l reclamati la barou daca nu vii restituie.. s-ar putea sa va luptati cu morile de vant..eu zic sa-l convingeti sa finalizeze cumva demersul pentru care l ati angajat.. nu va grabiti sa dati cu piatra in el..

Alte discuții în legătură

Modificare tip dobanda (variabila/fixa) prin efectul legii owlman owlman Buna ziua, Am un contract de credit pentru nevoi personale, fara ipoteca, incheiat in 2007. Intrucat la momentul acela inca nu aparuse OUG 174/2008, care sa ... (vezi toată discuția)
Nu am marja in contractul de credit florenta_22 florenta_22 Am un credit de nevoi personale din 2008 si la calculul dobanzii nu am trecuta nicio marja,scrie asa:in primele 40 luni rata dobanzii este 11.60 % ... (vezi toată discuția)
Act aditional cf. oug50/2010 kla2007 kla2007 buna ziua Va rog sa ma indrumati ce trebuie sa fac in cazul in care am primit de la banca o adresa precum ca trebuie sa ma duc la sucursala BRD unde am ... (vezi toată discuția)