Adrian ALBU 
	    	Avocat

Adrian ALBU 
	    	Avocat	    

Andra Denise Dinca 
	    	Avocat

Andra Denise Dinca 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 Caydenz	                   

Doresc sa reziliez un contract Vodafone.
Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)
	                    Caydenz	                   

Doresc sa reziliez un contract Vodafone.
Am sunat la Vodafone si mi-au spus ca trebuie sa achit o taxa de 150 de euro (sau ceva de genu) pentru a rezilia ... (vezi toată discuția)

tictac	                   

Buna ziua,
In urma cu circa 18 luni mi-am prelungit contractul cu Vodafone telefonic, operatorul prezentandu-mi oferta de servicii, tariful si faptul ca mi ... (vezi toată discuția)
	                    tictac	                   

Buna ziua,
In urma cu circa 18 luni mi-am prelungit contractul cu Vodafone telefonic, operatorul prezentandu-mi oferta de servicii, tariful si faptul ca mi ... (vezi toată discuția)

raduaw	                   

Buna,acum cateva luni 1,2 am auzit ca sa introdus o lege in Romania prin care clientul poate renunta la un abonament/contract indiferent daca e incheiat pe ... (vezi toată discuția)
	                    raduaw	                   

Buna,acum cateva luni 1,2 am auzit ca sa introdus o lege in Romania prin care clientul poate renunta la un abonament/contract indiferent daca e incheiat pe ... (vezi toată discuția)