avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neplatit, somatie firma de recuperare datorii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neplatit, somatie firma de recuperare datorii

Am avut loc de munca pe care eventual lam pierdut, dar nu inainte sa obtin un credit de nevoi personale. Problema mea acum este ca nu mai am loc de munca si implicit nici bani sa platesc ratele lunare la credit. Stiu ca se poate trece la executarea silita pentru neplata dar... daca tot ce detin nu acopera toata suma restanta ce se intampla? Nu am nici loc de munca ca sa pot sa vorbesc cu banca de recalcularea creditului.

Si inca o intrebare. Cat de mult pot sa creasca penalizarile daca nu pot sa o achit in viitorul apropiat? Acum vorbesc de 12000 de ron poate sa creasca la infinit?
Cu stima Florin
Ultima modificare: Joi, 19 August 2010
ContSters163409, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 05:38, 25 August 2010
Da , va poate trece la executarea silita, daca nu se acopera toata suma, va fiurmarit garantul (dacaexista), daca nu tot dumneavoastra , pana la acoperirea intregului cuantum. Aici ma refer ca la achizitia oricarui bun pe numele dumneavoastra exista sansa sa vina di nou banca,m daca afla si sa va execute. Penalizarile se opresc in momentul executarii din cate stiu.
morpheuxx a scris:


Acum vorbesc de 12000 de ron poate sa creasca la infinit?



dupa mintea lor, da:stunned:

de la 12.000 puteti ajunge foarte usor la 20.000 si tot asa.. au tendinta sa capitalizeze dobanda, sa mareasca debitul principal iar astfel dobanzile vor fi din ce in ce mai mari..
Angajati un avocat cu care sa va sfatuiti in aceasta problema. Intrebarile mele sunt urmatoarele - cand ati contractat creditul, cand ati primit acea somatie, ati mai primit de-a lungul timpului somatii sau orice fel de notificari, ati comunicat intr-un fel cu banca sau cu societatea de recuperare creante?

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU

e prima dar probabil de acum incolo o sa vina incontinuu. nu am comunicat nici cu banca nici cu societatea de recuperare de cand am primit-o pentru ca sincer nu cred ca am ce vorbi cu ei, cel putin pana nu ma angajez

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Solutionare alina_cj alina_cj Buna ziua, Ce inseamna admite in parte cererea? (vezi toată discuția)
Executare silita vali_ned vali_ned va rog ajutati-ma. Am avut un proces pe somatie de plata cu o alta firma catre care am datorii. Creditoarea a castigat somatia de plata,s-a dat sentinta ... (vezi toată discuția)