avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... solutionare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

solutionare

Buna ziua,
Ce inseamna admite in parte cererea?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 18:05, 26 August 2010
Adica instanta constata ca nu sunteti indreptatit sa primiti chiar tot ceea ce ati cerut, ci numai o parte din solicitare.
Asta se intampla de regula la cererile cu mai multe capete, unde instanta poate admite numai unele capete de cerere.
Suntem singurii creditori si am cerut numai plata debitului( care a fost achitat intre timp )si penalitatile....
@alina_cj
Pentru a primi un raspuns concret si pentru a evita orice speculatie care nu v-ar ajuta sa intelegeti "solutia pronuntata de catre instanta", ar fi indicat sa ne citati continutul solutiei " admite in parte cererea si............."???
Inseamna ca instanta a admis partial suma de bani pe care ati solicitat-o. Exemplu: ati cerut plata creantei de1000 lei, plus penalizari de 500 lei...s-a admis doar creanta de 1000 lei.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
Adrian ALBU, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Inscriere la masa credala dupa intrarea in faliment herculeroco herculeroco Buna ziua. Am si eu un debitor care se afla in reorganizare si am aflat abia acum. Am discutat cu lichidatorul judiciar si mi-a spus ca va propune intrarea in ... (vezi toată discuția)
Contributie de intretinere copil mirela virtosu mirela virtosu Sunt divortata ,am un copil si in urma divortului s-a hoatarat ca tatal sa contribuie la intretinerea copilului cu o contributie pana la implinirea acestuia a ... (vezi toată discuția)