avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 931 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Achizitie extracomunitara
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Achizitie extracomunitara

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am cumparat un domeniu(serviciu) pe internet cu 39 euro. Factura a fost emisa in Romania
iar pe aceasta este trecut ca furnizor firma
mama din America, iar plata a fost facuta in RON intr-un cont din Romania. Am cateva intrebari:
- ce cont folosesc pentru inregistrarea domeniului avand in vedere ca nu vreau sa-l consider o cheltuiala pentru ca mai tarziu sa-l pot vinde?
- avand in vedere ca TVA-ul nu este trecut pe nicaieri pe factura, cum procedez cu inregistrarea acestuia?
- trebuie sa fac vreo declaratie sau vreo alta formalitate catre institutiile statului?

VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: RobertR , utilizator 11:20, 19 August 2010
Va rog sa-mi dati un raspuns ca imi trebuie urgent.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie intracomunitara servicii codrutamia codrutamia O microintreprindere din Romania inregistrata in scopuri de tva, neinregistrata in ROI, achizitioneaza cu cardul de pe un site oficial un serviciu ( ex. ... (vezi toată discuția)
Cum se inregistreaza in contabilitate un domeniu pe internet? corina61 corina61 Am achizitionat un domeniu pe internet, unde avem un site de prezentare. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta achizitie? Este o achizitie ... (vezi toată discuția)
Factura din polonia cu tva 19% MuscaAnca MuscaAnca Am primit o factura din Polonia, in lei, cu TVA romanesc 19%. Furnizorul nu are inscris pe factura cod de TVA romanesc. Codul de TVA polonez e valid in VIES. ... (vezi toată discuția)