avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vanzare-cumparare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vanzare-cumparare

1. daca la incheierea unui contract de vanzare-cumparare a unei locuinte, se declara un pret mai mic decat cel real, se comit delictele de fals in declaratii si de evaziune fiscala?
2. cand intervine prescriptia acestor delicte?
Cel mai recent răspuns: cuziamusia , utilizator 23:24, 5 Septembrie 2010
faceti acte de donatie si nu mai declarati nimic, nu merge ?
burty a scris:

faceti acte de donatie si nu mai declarati nimic, nu merge ?

vanzarea-cumpararea sa incheiat mai demult.
deci ce delict au comis vanzatorul si cumparatorul cand au declarat un pret mai mic?
ce delict sa comis platinduse taxe mult mai mici?
cand se prescriu?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 August 2010
cuziamusia, utilizator
in definitiv vroiam sa stiu daca o persoana care vrea sa faca bine, poate avea probleme daca recunoaste ca a platit un pret dublu decat cel declarat in contractul de v-c imobil (in timpul unei marturi intr-un proces penal pt inselaciune).
Fiscul s-au politia se autosesizeaza in aceste cazuri?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe notariale grig1953 grig1953 Vreau sa vand un apartament fiului meu cu pretul real de 20000 EURO. Bineinteles valoarea de piata a apartamentului este mult mai mare, dar pretul real cerut ... (vezi toată discuția)
Preþul vânzãrii - notar m1ha1.blogs m1ha1.blogs Pe contractul de vânzare - cumpărare se specifică următoarele: ... Preţul vânzării este în suma de 72.000 ron, preţ pe care subsemnata vânzătoare ... (vezi toată discuția)
Tarif notarial BARNA BARNA Buna ziua.Am un teren 5 ari pe care doresc sa-l vand. Ce pret minim pot sa trec in ctr.de vanzare-cumparare catre o persoana fizica? (vezi toată discuția)