avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Compensare externa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Compensare externa

Buna ziua.
Sunt o persoana juridica romana si as dori sa fac o compensare cu o persoana juridica externa (BULGARIA). As dori sa stiu daca exista o reglementare precum ca se pot face compensari externe, din punct de vedere al Ministerului de Finante.
Cel mai recent răspuns: Ilie Stanica , Consultant fiscal 15:16, 20 August 2010
Nu exista restrictii ssau conditii impuse in acest sens de catre autoritatile publice... compensarea este un act bilateral care se realizeaza prin vointa partilor...
Nu exista model in ceea ce priveste actul care trebuie incheiat cu privire la acest gen de compensare...
Cred ca exista ceva obligatii de raportare catre BNR...avand in vedere ca aceste compensari intra in statistica balantei de plati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compensare externa smsimona smsimona buna,stiu ca exista obligatia de raportare la BNR a compensarilor dintre o persoana jur.rom.si una straina,dar am o particularitate si anume daca pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Compensare intre un agent economic din romania si unul din ue noiembriesm noiembriesm Buna ziua, Va rog sa aveti amabilitatea sa-mi spuneti care este parerea dvs prind compensare intre doi agenti economici, unul din Romania si unul din ... (vezi toată discuția)
Compensare creante datorii partener extern marianamoraru marianamoraru Buna ziua, As dori sa stiu daca exista un document anume pentru comensarea datoriilor reciproce dintre o firma romaneasca si o firma externa.Daca nu,cum se ... (vezi toată discuția)