avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1477 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Manual de procedura pentru act aditional la un ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Manual de procedura pentru act aditional la un contract M322

Va rog sa -mi spuneti unde pot accesa manualul de procedura pentru aprobare act aditional la un contract de finantare cu fonduri europene derulat cu APDRP prin PNDR-M322.Mentionez ca actul aditional presupune aprobarea unor schimbari de solutie tehnica la Proiectul Tehnic pe componenta apa-canal,cu majorare indicatori tehnico-economici si si redistribuire retea pe alte amplasamente:-/
Cel mai recent răspuns: Liciu Melu , Consilier juridic 14:13, 20 August 2010
Stiu ca Ministerul de Finante are un serviciu special infiintat. Redacteaza pe google Manualul Operational sau fonduri structurale.
succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calendar programe fonduri europene  Imi puteti spune si mie va rog unde gasesc un calendar referitor la perioada de depunere a proiectelor pentru fonduri europene? (vezi toată discuția)
Concesiune teren doriniscru doriniscru Buna ziua, Acum ceva timp am concesionat, prin licitatie publica, pe societate, un teren intr-o comuna, pentru accesarea de fonduri europene pentru ... (vezi toată discuția)
Pensiune agroturistica - masura 313 BogdanD BogdanD buna ziua, as dori sa-mi construiesc o pensiune agroturistica prin masura 313, dar ma lovesc de prevederile Legii 350/2011 actualizata care prevede la art.32 ... (vezi toată discuția)