avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... diploma de licenta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

diploma de licenta

Intre anii 2004-2009 am urmat cursurile Univ Hyperyon din Bucuresti, Facultatea de Drept- ID iar in iulie 2009 am sustinut si promovat examenul de licenta la Univ Spiru Haret.
Imi puteti spune daca ma aflu in situatia de a mai sustine din nou examenul de licenta ?
M-am interesat la secretariat ( Spiru Haret) si mi-au spus ca nu ma aflu in aceasta situatie intrucat eu doar am sustinut examenul de licenta la Spiru Haret si nu sunt absolvent al acestei universitati. Acest lucru mi-a fost spus verbal de catre o secretara si nu prea am incredere.
Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Ush- problema tuturor care au sustinut si promovat examenul de licenta 2008-2009 sos Meliana Meliana OG 10/2009, ca urmare a unei interpretari neunitare si confuze de catre oficiali ai Ministerului Educaiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, a condus ... (vezi toată discuția)
Diplome absolventi univ. spiru haret , 2009 lylymoldo lylymoldo Absolventa a Univ. Spiru Haret, promotia 2009, la forma ID, daca ne poate raspunde cineva : din moment ce peste 80 de persoane (absolventi iulie 2009), au ... (vezi toată discuția)