avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... casatorie in turcia
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

casatorie in turcia

Buna ziua!

Urmeaza sa ma casatoresc in turcia cu un cetatean turc....as dori sa stiu ce acte imi trebuiesc pentru incheierea casatoriei si ce ar trebui sa fac pentru a-mi fi recunoscute diplomele de studii.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 01:37, 21 August 2010
interesati-va la ambasada turciei. sunt acte pt o casatorie in concordanta cu legislatia turciei...deci nu va putem raspunde noi.
pt recunoasterea diplomelor de studii va puteti interesa la ministerul educatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

300 zile de la pronuntare divort sau deces sot ? magda dima magda dima buna ziua.. am si eu o singura intrebare, si as fi foarte recunoscatoare daca mi-ati raspunde.. in casatoria dintre o romanca si un cetatean turc, este aceeasi ... (vezi toată discuția)
Casatorie cu un tunisian ContSters112788 ContSters112788 Buna ziua, va rog ajutati ma cu niste rapsunsuri. Vreau sa ma casatoresc cu un cetatean tunisian, el fiind la studii in ucraina si neputand intra in romania, ... (vezi toată discuția)
Casatorie in turcia cu o filipineza Serenity12 Serenity12 Buna ziua . Va rog sa ma ajutati si pe mine legat de o problema : am incercat recent fara succes sa ma casatoresc cu o tanara filipineza in Filipine . Asta ... (vezi toată discuția)