avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Marire de TVA la cumpararea de locuinte noi?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Marire de TVA la cumpararea de locuinte noi?

Stiu ca exista o lege din 2008 prin care la achizitionarea unei locuinte noi se achta un TVA de 5%. Ati putea sa-mi spuneti daca s-a marit ,acum cu noua lege a majorarii TVA, cu 5 %?

Alte discuții în legătură

Pot sa cer recalcularea tva la cota de 5%? rocsmary rocsmary Buna seara, In anul 2002, am cumparat un apartamen in rate de la fostul DAFI/imobiliara. La incheierea contractului de vanzare cumparare am fost obligați, ... (vezi toată discuția)
Tva 5% e_llena44 e_llena44 Buna ziua, am semnat contractul de vanzare-cumparare pentru un ap.nou in 2008,am platit un avans de 20%,si restul ramane de platit in 2009 cand va fi ... (vezi toată discuția)
Procedura achizitie imobil cu cota 5% tva CIR CIR Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta. In 2009 am cumparat ca si persoana fizica necasatorita un apartament cu cota 5% TVA (conform OUG 200/2008). In ... (vezi toată discuția)