avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Food INC.
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Food INC.

““Food, Inc.”, în regia lui Robert Kenner, este un “documentar-şoc” despre fabricarea alimentelor, în care publicul descoperă cât de departe de realitate sunt imaginile cu ferme pline de verdeaţă de pe ambalajele produselor, a fost prezentat la Festivalul de Film de la Berlin.,”
Eu nu consider acest documentar atat de soc, e mult mai blajin comparativ cu Earthlings (Pamantenii), este un documentar de bun simt care aduce in fata realitatea asa cum este ea, si in prim plan ne face prezentarea acestei companii, Monsanto, care a devenit dintr-o companie de chimicale un fel de dumnezeu al semintelor si al agriculturii americane, dar nu numai....a intrat in forta in Europa ,si in Romania in curind va ajunge sa detina monopolul ....urmariti cu atentie....MONSANTO e foarte aproape de noi...nici nu va inchipuiti cit de aproape.... O zi buna... cu respect ...Anna [ link extern ] :
Cel mai recent răspuns: Anna2010 , utilizator 11:53, 21 August 2010
Viitorul alimentatiei .... cu gust amar!!!

Desigur cu totii ati citit de ravagiile ce le face foametea in lumea a treia, de cei peste 800 milioane de malnutriti de pe glob si ati vazut dramatice fotografii cu copilasi scheletici. Cum s-a ajuns aici? De cand este omul pe pamant, n-au existat perioade atat de lungi de foamete precum cea din actualele tari sarace. Singurele momente de lipsuri alimentare extreme se petreceau in perioadele relativ scurte de timp de dupa o seceta cumplita sau o inmultire peste masura a unor daunatori naturali. Dar nici acestea pe zone atat de extinse precum se intampla actualmente. Este o intamplare sau un act criminal gandit de ELITE?
La un moment dat ,BIOTEHNOLOGIEI a inceput sa i se faca o foarte sustinuta dar mincinoasa reclama, cum ca ar rezolva problema foametei … Dar o chestiune esentiala este motivul pentru care s-a ajuns la foamete: BANCA MONDIALA.
Asta este cumplita realitate: ELITELE au infometat sute de milioane de oameni pentru ca tot ele sa vina apoi cu "solutiile".
Care este pana una alta victoria ecologiei? “Produse ecologice” super scumpe in hipermarketuri. Sau taxe pe poluare … Si pe pungi de plastic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutunul. cat de legal ar fi daca s-ar inventa astazi? Alin Popescu Alin Popescu Este genul de discutie pe care o auzim tot mai des in jur. Chiar daca mass media ignora subiectul, e interesant de vazut cam cum credeti ca ar arata astazi ... (vezi toată discuția)
Criza... eterna poveste! unde "au disparut" banii? Ileana Schwarz Ileana Schwarz Daca aveti un ragaz in acest week end, va propun spre lectura urmatorul articol, primit astazi pe e-mail de la un prieten. Va doresc rabdare si intelepciune. ... (vezi toată discuția)