avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea Deportatilor
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea Deportatilor

Bună ziua am o întrebare.Bunici mei au fost deportaţi România în Bulgaria copii lor pot benificia de legea deportaţilor.Vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: legalmgm , utilizator 19:23, 21 August 2010
Ovidiuu a scris:
Bunici mei au fost deportaţi România în Bulgaria copii lor pot benificia de legea deportaţilor.

Studiati:
LEGEA nr. 189 din 2 noiembrie 2000 - privind aprobarea Ordonantei Guvernului nr. 105/1999 pentru modificarea si completarea Decretului-lege nr. 118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurata cu incepere de la 6 martie 1945, precum si celor deportate in strainatate ori constituite in prizonieri, republicat, cu modificarile ulterioare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire legea 130/2020 aurelianchicheanu aurelianchicheanu Buna ziua, Am o nelamurire in legura cu o lege care a fost adoptata de cateva zile. Legea 130/2020 pentru modificarea şi completarea Decretului-lege ... (vezi toată discuția)
Indemnizatii simonna38 simonna38 Pot fi beneficiara a 2 indemnizații? In prezent sunt salariat, si beneficiez de o indemnizație de urmaș după mama mea , DL 118/1990 . De anul acesta ... (vezi toată discuția)
Pensionar, fost deportat in baragan donau44 donau44 Pensionar, fost deportat in Baragan, 1952-1956 beneficiez de indemnizatie conform lege 118/1990, am inteles scutita de impozit; la fel scutit de impozit pe ... (vezi toată discuția)