avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

Am un unchi care imi cedeaza un apartament. Nu imi face acte de proprietate, dar ma lasa sa locuiesc cat va trai el, apoi pot intra in proprietatea apartamentului. In ce conditii pot locui acolo pt ca nu platesc chirie si nu vreau ca unchiul meu sa fie obligat sa plateasca impozit. Daca imi face flotant trebuie sa plateasca impozit? Pt ca eu nu ii voi plati niciun leu, pur si simplu el pleaca si eu ocup apartamentul.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 01:23, 22 August 2010
de unde stiti ca veti intra in posesia apartamentului? sunteti singurul mostenitor al unchiului? ca sa nu mai spun ca dansul isi poate vinde casa oricui doreste pe durata vietii.
da, sunt singurul mostenitor, nu are copii, eu nu am frati...nu suntem o familie numeroasa. Si de vandut nu o vinde, chiar sunt sigur de asta. Adica mi-a zis ca imi da apart pt ca nu vrea sa-l vanda sau sa-l inchirieze si daca el se muta de acolo nu are rost sa stea casa aia goala si eu sa stau la parinti

ps: multumesc pt raspunsuri
atunci stati linistit. ca obligatiile de plata ale impozitului apartin unchiului dvs ca proprietar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune SandaP SandaP Buna ziua, In urma cu aproximativ 2 ani a decedat unchiul nostru. Eu, impreuna cu un verisor am mostenit prin reprezentare (tatii nostrii au fost ... (vezi toată discuția)
Infintare srl-sediu social lida_ro lida_ro Buna seara. M-ar interesa la infintarea unui SRL, cum e mai bine sa procedez pentru sediul social,trebuie facut act de comodat?sau de inchiriere a unei camere ... (vezi toată discuția)
Donatie de apartament raluca tivichi raluca tivichi Buna seara, As avea si eu o serie de intrebari si anume: tatal meu a mostenit impreuna cu unchiul meu un apartament si vor sa mi-l doneze .Intrebarea mea ar ... (vezi toată discuția)