avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Am inmatriculat un autoturism sh pe data de 01.04.2010 adus din germania.Intrebarea mea este daca se mai poate recupera taxa tinand cont ca au trecut cateva luni.Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 07:25, 9 Septembrie 2010
Si eu sunt de acord ca OUG 50?2008 modificata prin mai multe ordonante este discriminatorie, dar nu toate Curtile de Apel au o astfel de atitudine!
Asa ca nu o sa castigati oriunde si orice taxa de poluare, duceti in eroare pe cei care citesc acest forum!
buna ziua...cu scuzele de rigoare, nu as vrea sa interpretati ca as induce in eroare pe cei care citesc acest forum...eu am si specificat in anumite postari faptul ca se merge pe o anumita practica...am dat ca ex curtea de apel galati, in cadrul careia nu conteaza cand s-a platit aceasta taxa, se restituie, indiferent de data platii, inainte sau dupa luna februarie 2010....am cautat modificarea OUG 50/2008 si nu am gasit nimic..puteti specifica prin ce modificare nu se mai poate restitui si ca aceste curti de apel considera acum ca aceasta taxa nu mai este discriminatorie?? sa ma documentez si eu sa citesc depsre ce este vorba, pentru a-mi formula aparariole in aceste cazuri, dar subliniez ca nu ar conta acest lucru...exista rezolvare ptr orice, conteaza de instanta din judetul respectiv, daca practica este formata ptr a respinge astfel de actiuni, vor respinge, daca este formata ptr a admite astfel de actiuni, le admit, inainte sau dupa febr 2010, am si spus acest lucru in aceste postari....!
Buna ziua,
Va comunic modificarile la OUG 50/2008:
OU 208/2008
OU 218/2008
OU 7/2009
OU 217/2009

DA, DAR D-VOASTAR SPUNEATI CA O SA CASTIGATI "eu va castig un astfel de proces",DAR NU ESTE CHIAR ASA, DEPINDE DE CUM INTERPRETEAZA INSTANTELE ACESTE MODIFICARI.
SUNT DE ACORD CA TOATE SUNT DISCRIMINATORII, DAR CLIENTUL NOSTRU NU TREBUIE DETEMINAT SA INCEAPA O ACTIUNE , DACA INSTANTA (CURTEA DE APEL )ARE O ALTA VIZIUNE, PT CA NU SE OBTINE NIMIC.
SUNT CURTI DE APEL PT CARE ACESTE MODIFICARI SUNT DISCRIMINATORII, IAR PTR ALTELE NU SUNT SI NU AVEM CE FACE.
EXPRIMAREA D-VOASTRA A LASAT DE DORIT.
APRECIEZ FAPTUL CA V-ATI DOCUMENTAT SI ATI CASTIGAT PROCESE ,DAR NU INSEAMNA CA DEJA PUTETI CONSILIA CU PRIVIRE LA TOATE SITUATIILE GENERATE DE ACESTE CAUZE.
VA MULTUMESC CA STITI SA PURTAM UN DIALOG CIVILIZAT IN FAVOAREA CLIENTILOR NOSTRI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pe poluare, restituire maramures MoniMi MoniMi Am auzit zvonuri ca mai nou la Tribunalul Maramures se resping cererile de restituire taxa. Mai mult de atat, am avut surpriza sa mi se respinga ieri o cerere ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare axncrime axncrime cum pot sa-mi recuperez taxa de prima inmatriculare dupa ce o sa o platesc ?in bistrita nasaud se accepta? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 pentru masinile in leasing Consumatorul Consumatorul Buna ziua, De curand am achizitionat un autoturism in leasing (martie 2010). Zilele acestea am primit de la firma de leasing factura pentru taxa de ... (vezi toată discuția)