avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate padure

Bunicul meu a decedat acum cativa ani , dar succesiunea inca nu s-a facut. Fratele tatalui meu a fost la primarie si si-a scos titlu de proprietate pe aceasta padure , pe numele lui . Poate sa obtina acest titlu fara a se face succesiunea si fara a avea certificat de mostenitor?
Cel mai recent răspuns: Leantaa , utilizator 21:57, 13 Octombrie 2018
nu exista operatiunea de ,,a trece terenul pe numele lui"'ci sigur unghiul a facut cerere in temeiul uneie din legile proprietatii,iar tatal dvs nu.ICCJ s-a pronuntata in recursul in interesul legii-daca nu ai facut cerere nu iei.adresati-va comisiei locale si intrebati in baza a caror acte s-a emis titlul
Buna seara
Mama mea are o 1.35 h de padure este mostenitoare de la tatal ei si i a solicitat titlu de propietate ce apartine de primarie din care inginerul respectiv nu ia facut inca titlu de propietate retinind dosarul mai bine de 3 ani caşi 4 aproape luna de luna mama mea merge la primarie si o amina de fiecare data cu o alta minciuna.
La momentul actual dosarul cu toate documentele ce detin de teren inca il are acest inginer spunind ca a aparut o lege ca nu se mai face titlu pe padure, apartine de judetul Iasi.
Va rog frumos daca puteti sa ma ajutati unde sa ma informez daca este adevarat si unde sa depun eu dosarul finind fica avind in vedere ca mama mea este in virsta se 84 de ani si i se inchid portile la primarie, va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren colectivizare ContSters78406 ContSters78406 Am un titlu de proprietate pe numele tatalui meu decedat. Acest teren a fost colectivizat si tatal meu in anul 2003 a primit acest titlu de proprietate prin ... (vezi toată discuția)
Recurs la hotarare privind anularea partiala absoluta a titlului de proprietate amot amot La ce putem sa ne asteptam in cazul recursului ? Datele problemei sunt: -in 1993 s-a emis pe numele bunicei mele adeverinta de reconstituire a dreptului de ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate carllyka carllyka In urma decesului bunicilor mei, din partea tatalui, a ramas o mostenire. Dupa moartea lor nu s-a facut succesiunea. Acum 4 ani a decedat si tatal meu. Acum eu ... (vezi toată discuția)