avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... preluare credite
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

preluare credite

As putea eu sa preiau creditele mamei mele? Adika sa ma duc la notar si sa le trec pe numele meu?
Cel mai recent răspuns: Sirbu Cristina , Avocat 18:24, 23 August 2010
puteti prelua credite cu acordul creditorului (creditorilor)
nu stiti cam cat m-ar costa la notar sau nu este nevoie de act notarial?
daca doriti sa aveti o conventie cu mama, mergeti la notar. pt creditor, hartia nu are valoare, deci rezolvati intai cu acel creditor
mergeti la banca daca sunt bancare sau faceti o cesiune de creanta insa numai cu acordul creditorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare, donare credit tarentut tarentut in anul 2007 am \\"luat\\" un credit de nevoi personale si acum sant in imposibilitatea de plata exista vreun demers legal sa cedez \'donez vand etc. creditul ... (vezi toată discuția)
Partaj incheiere amiabila casatorie Ingridt Ingridt Buna ziua Am tot cautat, insa nu am gasit informatii care sa ma ajute si cunostintele mele legate de subiect sunt destul de mici. Am o nelamurire legata de ... (vezi toată discuția)
Sulta si cesiune contract roxxanna roxxanna Stimati domni, Am o problema referitor la o sulta pe care o am de acordat fostului sot as dori cateva lamuriri daca se poate: Fostul sot apare in ... (vezi toată discuția)