avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Declaratii si bilanturi nedepuse
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Declaratii si bilanturi nedepuse

Buna ziua,

va rog sa ma ajutati cu o informatie. Amenda pentru nedepunerea la timp a catorva declaratii 100 este cumulata in valoare de 1000 RON, sau amenda pentru fiecare declaratie lipsa este in valoare de 1000 RON? Dar in cazul bilanturilor?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: galadriel , utilizator 13:47, 1 Septembrie 2010
Nu stiu cat este amenda. Stiu doar ca atunci cand veti depune cele cateva declaratii, veti primi o singura amenda.
O zi buna!
Nedepunerea raportărilor contabile listate, semnate şi ştampilate sau a declaraţiilor de inactivitate sau de situatie in lichidare, după caz, se sancţionează: - cu amendă de la 1.000 la 3.000 lei, dacă perioada de întârziere pentru întocmirea şi depunerea situaţiilor financiare periodice este cuprinsă între 15 şi 30 de zile lucrătoare.
Va multumesc! Dar voi plati o singura amenda globala intre 1.000 si 3.000 pentru tot ce nu am depus, sau o amenda globala egala cu 1.000-3.000 inmultit cu numarul declaratiilor si situatiilor nedepuse?
da, o singura amenda si in 48 ore la jumatate pt declaratii nedepuse.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resuscitare contabila ong woe woe Servus, Incerc sa apreciez cat mai corect oportunitatea incercarii mea de a prelua o fundatie fara activitate din 2008 (nedepuse acte fiscale de atunci). ... (vezi toată discuția)
Declaratii firma srl si pfa FLORENTINA-DANIELA FLORENTINA-DANIELA AM O MARE PROBLEMA CREATA DE CONTABILA PE CARE AM AVUT-O PINA ACUM CITEVA ZILE. ACUM 2 ANI ACEASTA CONTABILA FIIND SI PRIETENA SI SEFA SOREI MELE S-A OFERIT SA ... (vezi toată discuția)
Declaratii nedepuse-avertisment? invatacel invatacel Buna ziua, Trebuie sa depun 4 declaratii 112 nedepuse, stiu ca pentru a obtine un avertisment trebuie depus un dosar cu o cerere...exista vreun model tip ... (vezi toată discuția)