avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individula - trebuia sa depun declaratii ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individula - trebuia sa depun declaratii le pensii pana azi?

am o intreprindere individuala - magazin mixt-fara angajati,si pana acum nu am platit contributie la pensie....eu trebuie sa depun declaratiile astea care se cer pana astazi?..mersi de raspuns!
Ultima modificare: Miercuri, 25 August 2010
bpsrm, utilizator
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 19:21, 26 August 2010
Da ca I.I. se depun declaratii pentru CAS si contributie somaj, pentru contributie sanatate ramane valabila vechea declaratie.
Ca si I.I. , eu am depus declaratia la Casa Judeteana de pensii, si m-am asigurat pentru tot anul. Am platit contributiile, urmand ca in aceasta luna sa achit c/v aferenta lunii august. Daca am deja un contract, mai trebuie sa depun alta declaratie? Idem si cu CASS, unde am un contract la care am achitat deja pentru doua trimestre. Normal, se pune si problema respectarii contractelor
si care este cota pe care o voi plati........ca aud de 10,5 sau de 31,3%?
Cota de CAS este 10,5% venitul net
culmea e ca am sunat la casa de pensii iar un domn de acolo caruia i-am explicat situatia mea a zis ca eu nu am treaba cu OUG 58 ci trebuie sa depun declaratie pe L19 a pensiilor....dumneazeu sa ii mai inteleaga!

Alte discuții în legătură

Intrebare disperata: pfa - consultanta; pana azi trebuia sa depun declaratii? AndreeaFP AndreeaFP Buna seara, Vin si eu cu o intrebare destul de disperata avand in vedere situatiile in care suntem pusi in aceasta tara condusa de niste oameni ffff ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa avas avas Buna ziua, Ca PFA cu norma de venit mai trebuie sa depun declaratiile pentru asigurari sociale pentru lunile iulie si august? Multumesc (vezi toată discuția)
Pfa traducator autorizat Norabrigitta Norabrigitta Buna ziua, sunt traducator autorizat si am o mare nelamurire pe tema noii OUG 58. Am platit contributia la sanatate pe intreg anul 2010, am declaratie de ... (vezi toată discuția)