avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general calcul consum motorina
Discuție deschisă în Contabilitate în general

calcul consum motorina

cum se calculeaza oficial consumul de motorina ptr un tir de 20 t care face curse atat in tara cat si in strainatate, plin sau gol?
anul de fabricatie a tirului este 2002
multumesc
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 13:26, 26 August 2010
Zilnic se intocmeste FAZ (foaia de activitate zilnica),care bineinteles trebuie sa corespunda cu foaia de parcurs ,CMR-uri si In functie de drumul pe care circula, de greutatea incarcata( exista un normativ cu indicatori in functie de categoriile de drum utilizate). -asta oficial....altfel se face media consumului de motorina atat plin cat si gol....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa postului pt. sofer si tehn. frigotehnist MICOLIS MICOLIS Am urgenta nevoie de fisa postului pt. frigotehnist, tehnician frigotehnist, sofer. Mii de multumiri ! (popmicolis@gmail.com) (vezi toată discuția)
Foile de parcurs, obligatorii sau nu? iuli-ana iuli-ana conform og 195/2002 aprobata prin legea 49/2006 foile de parcurs erau obligatorii pentru persoanele juridice dar prin ordiunul 69/20.08.2007 a fost abrogat ... (vezi toată discuția)
Obiectele de inventar , investitiile si nir-ul tantelu tantelu Am si eu o inrebare . Am cumparat pentru un magazin alimentar mese cu scaune , nu pentru vanzare . Contabila mea spune sa le trec in NIR , chiar ... (vezi toată discuția)