avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general reglare sold furnizori/clienti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

reglare sold furnizori/clienti

am cativa furnizori care au sold -1, -2...-0.1...ce as putea face ca sa imi dispara? se poate folosi 473?

multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: georgianan , utilizator 13:34, 26 August 2010
faceti-i "sa dispara" prin 658 sau 758, functie de sold (+/-) :)
sumele sunt pe credit cu minus...eu ma gandeam la folosinta contului 473...dar nah...in caz contrar probabil folosesc 6588 sau 7588, nu?
am cativa furnizori care au sold -1, -2...-0.1...ce as putea face ca sa imi dispara? se poate folosi 473?

6588 = 401 1
6588 = 401 2
.
.
.
6588 = 401 0.1
:)
:)...multumesc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solduri ioana b ioana b exista o formula contabila prin care se poate face sa nu mai am sold la furnizor de exemplu de 0.10?si care ar fi limita maxima pana la care se poate aplica ... (vezi toată discuția)
Inchidere conturi care au sold felisana felisana Pentru inchiderea unei societati care nu a mai avut acctivitate de mult am nevoie de niste lamuriri in legatura cu anumite inregistrari contabile: 1. In ... (vezi toată discuția)
Inregistrare contabila miutaradu miutaradu in balanta la contul 401 am sold creditor exemplu 100 in fisa analitica cont 401 am 102,21 adica mai mult cu 2,21care provin de la mai multi furnizori (de ... (vezi toată discuția)