avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general solduri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

solduri

exista o formula contabila prin care se poate face sa nu mai am sold la furnizor de exemplu de 0.10?si care ar fi limita maxima pana la care se poate aplica aceasta formula contabila?
Cel mai recent răspuns: me.elena , utilizator 20:51, 6 Decembrie 2008
ioana b a scris:

exista o formula contabila prin care se poate face sa nu mai am sold la furnizor de exemplu de 0.10?si care ar fi limita maxima pana la care se poate aplica aceasta formula contabila?

vezi de unde vine soldul :slap:
din cauza rotunjirilor.s-a platit mai putin sau mai mult si la fel si la clienti
Buna
Eu le reglez aceste sume prin contul 473 care are care are atat sold debitor cat si creditor in funtie de ce reglezi (plata in plus sau in minus).
La fiecare 6 luni contul 473 se inchide cu 6588 sau 7588 dupa caz(am spus la 6 luni adica inainte de bilant).Din cate am observat acesta nu este o regula unii contabili inchid la fiecare sf de luna.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare sold furnizori/clienti georgianan georgianan am cativa furnizori care au sold -1, -2...-0.1...ce as putea face ca sa imi dispara? se poate folosi 473? multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Inchidere conturi care au sold felisana felisana Pentru inchiderea unei societati care nu a mai avut acctivitate de mult am nevoie de niste lamuriri in legatura cu anumite inregistrari contabile: 1. In ... (vezi toată discuția)
Reglare sold 401 camelia adina camelia adina ajutor am in 2009 o plata la un furnizor pe care contabila veche a inregistrat-o 6588=5121 2 lei sa zicem . a facut aceasta eroare deoarece s-a dat pt ... (vezi toată discuția)