avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1653 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

Buna ziua
Va rog sa imi spuneti daca este valabil sa se primeasca minim un salariu compensatoriu daca sau facut concedieri colective,si daca este obligatoriu termenul de preaviz de la data instintarii pentru ca sotul meu a fost chemat in data de 11 ale luni in birou cica sa semneze pentru somaj si astazi sa mearga la birou dupa nu stiu ce acte si sa isi faca dosarul pentru somaj
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:33, 26 August 2010
1. Se poate adresa Tribunalului din judetul in care domiciliaza. Fiind litigiu de munca nu plateste taxe.
2. Pentru neregulile pe care le-ati spus aici se poate adresa ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii / ajutor somaj pintica pintica Buna seara, Am fost concediata in temeiul dispozitiilor art.65(1-2) coroborat cu art.55, lit.c din Codul Muncii si prev.art.19.25 din CCM si am primit o ... (vezi toată discuția)
Concediere la terminarea concediului pt.ingrijire copil serbananca2000 serbananca2000 Cum se poate concedia o mamica care s-a intors dupa concediul de ingrijire copil de pana la 2 ani? Salariata va beneficia de indemnizatie de somaj? Ce acte ... (vezi toată discuția)
Cerere de somaj facuta de angajator ??? anne_marieee anne_marieee Am fost in concediu medical pentru crestere copil, am revenit la lucru, am lucrat 1 luna si angajatorul nu face fata cheltuielilor din firma si mi-a spus ca ... (vezi toată discuția)