avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii de retragere din Intreprindere Familiala!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii de retragere din Intreprindere Familiala!!!

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste exemple de conditii de retragere din IF care trebuiesv trecute in acordul de constituire.
De asemenea, am inteles ca trebuie depus minim 2 milioane la banca.
Pot sa fac procura unei persoane sa mearga la banca si la Registru in numele nostru (iar procura trebuie data atat de mine, cat se de sotul meu care vom fi membrii IF?
Patrimoniul de afectatiune este optional?

Va multumesc din suflet pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere familiala! ajutor! va rog! adela05 adela05 Vreau sa infiintez o intreprindere familiala. Am citit OUG 44/2008, insa am anumite nelamuriri. In acordul de constituire trebuie sa trec participarea fiacarui ... (vezi toată discuția)
Intreprindere familiala plummy plummy Buna ziua. Am o persoana care a detinut autorizatie de taxi ca PFA, iar in prezent doreste asocierea cu tatal sau in cadrul unei intreprinderi familiale. Am ... (vezi toată discuția)
If sau af, eu investitor cealalta persoana administrator? raul83 raul83 Daca deschid o IF sau AF pot specifica ca eu sunt investitorul pt ca toata investitia este doar a mea si cealalta persoana este doar administrator? In cazul ... (vezi toată discuția)