avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediul de odihna

Cu data de 17 august 2010 a fost detasata de la un SRL la o institutie publica o salariata care nu si-a efectuat concediul de odihna pe anul 2010 . As dori sa aflu daca dreptul de concediu de odihna neefectuat la acel SRL pana la data detasarii la institutia publica se reporteaza si in baza carui act juridic.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:06, 27 August 2010
concediul de odihna poate fi acordat si in anul ulterior sau poate fi compensat in bani cf. cap.III C. muncii.
nu ati citit cu atentie...
este vorba de concediul de odihna pe ANUL 2010 neefectuat de la unitatea de unde vine. Poate unitatea unde s-a detasat sa-i acorde si concediul de odihna neefectuat pentru perioada 1.01. - 16.08.2010??? 17.08.2010 este data la care s-a prezentat la unitatea detasata.
concediu trebuia efectuat la SRL.
Se poate lua CO la institutia publica unde este detasata ... insa indemnizatia de CO va fi suportata de catre ambele unitati in functie de perioada lucrata.
care este temeiul legal?

Alte discuții în legătură

Drepturi detasare 100marian2011 100marian2011 Daca un cadru didactic este detasat incepand cu 20.06.2012 intr-o functie de inspector in ISJ Cluj, concediul de odihna aferent anului scolar 2011/2012 (lunile ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna - angajat detasat petronela_gav petronela_gav Buna ziua, Un angajat, care a lucrat la noi doar 5 zile si a fost detasat. Nu a beneficiat de concediu de odihna. Cine ii plateste concediul de odihna? ... (vezi toată discuția)
Sunt detasata, cine plateste indemnizatia pentru concediul de maternitate? alinageoroceanu alinageoroceanu Buna ziua, In prezent ma aflu in urmatoarea situatie: Sunt detasata de un SRL la o institutie publica pentru o perioada de 1an(Ianuarie 2014-Ianuarie ... (vezi toată discuția)