avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ce venituri trebuie sa ma ca sa-mi fie incredintat ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ce venituri trebuie sa ma ca sa-mi fie incredintat copilul

intentionez sa divortez, sotul meu este asociat unic si nu detine contract individual de munca, nu stiu exact care ii spunt veniturile lunare. vreau ca baiatul de 2 ani si jumatate sa-mi fie mie incredintat. mentionez ca venitul meu lunar net este de 1500 ron
Cel mai recent răspuns: laurapetruta , utilizator 13:04, 26 August 2010
intr-un caz de divort acordarea custodiei minorului rezultat in urma casatoriei nu tine numai de veniturile realizate de parintele caruia ii este incredintat.
eu nu am proprietate, noi locuim acum intr-un apartament de 3 camere care este proprietatea sotului dinaintea casatoriei. eu in urma divortului ar trebui sa ma mut la parinti mei care sunt pensionari si care ma vor sustine in cresterea copilului .
vroiam sa stiu daca venitul pe care eu il am este suficient pentru a-miincredinta copilul.
da ,este suficient,va doresc succes si sa luptati pt. baietelul d-voastra.
Veniturile d-voastra sunt numai un element de care instanta va tine cont atunci cand va hotari cui incredinteaza copilul; se urmareste interesul superior al minoruluidin toate punctele de vedere. La varsta copilului d-voastra este greu de crezut ca o instanta il poate incredinta tatalui; de asemenea, veniturile d-voastra sunt suficient de mari astfel incat acestea sa nu constituie un impediment.
avocat Cristina Popescu
va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj donisa donisa Buna ziua. de 4 ani sunt in Anglia si am divortat de sotul meu in aceasta tara el fiind in Romania.divortul s-a pronuntat anul trecut in octombrie si este ... (vezi toată discuția)
Incredintarea unui minor iulia2000 iulia2000 Sunt despartita in fapt de sot de 2 luni.Pt ca nu vroia sa comunice si sa dea bani pt copil am deschis o actiune de pensie alimentara.Lucrul asta l-a enervat f ... (vezi toată discuția)
Drepturile copilului infiat ELYBOGO ELYBOGO Buna ziua, La varsta de 5 ani am fost infiata ,mentionez ca infierea a fost efectuata in conditiile legii si am preluat numele de familie ale celor care ... (vezi toată discuția)