avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 247 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... cumul de functii
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

cumul de functii

buna ziua! lucrez in primarie de 5 ani in functia de referent de specialitate, treapta 2, studii medii in cadrul compartimentului contabilitate. conform uo.63/2010 privind restructurarea posturilor am fost mutata la compartimentul situatii de urgenta in fuctia de referent situatii de urgenta plus atributii de guard, aceeasi treapta profesionala 2 si aceleasi studii medii. mentionez ca am absolvit studii superioare de lunga durata cu diploma de licenta anul acesta, eliberandu-mi-se o adeverinta care tine loc de diploma, adeverinta care nu mi s-a luat in considerare la serviciu. as dori sa ma lamuriti daca este corecta incadrarea si daca este vorba despre cumul de functii.
va multumesc frumos! mentinez ca nu sunt functionar public.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
lorymiha, utilizator
Cel mai recent răspuns: lorymiha , utilizator 08:59, 30 August 2010
Ce facultate ati absolvit?
am absolvit facultatea de drept si administratie publica specializarea drept.
multumesc frumos!
Nu este normal.Trebuie sa fi promovata pe baza adeverintei si se transforma postul in post cu studii superioare.Dai un examen se trimite pentru aprobarea transformarii postului la ANFP si gata joaca.Parerea mea!
Nu poate fi vorba de cumul de functii atata timp cat ati fost mutata in biroul respectiv.Ordonatorul de credite poate sa va dea ca sarcini de serviciu in fisa postului atributii din 2 birouri.
BUNA ZIUA! MAI AM O SITUATIE NECLARA: PRIN FISA POSTULUI LA ATRIBUTIILE GUARDULUI MI S-A TRASAT SI SARCINA DE A FACE CURATENIE IN LOCALUL PRIMARIEI SI SA APRIND FOCURILE IN BIROURI PE TIMPUL IERNII DE LA ORA 5(DIMINEATA), APOI SA-MI EXERCIT ATRIBUTIILE DE SITUATII DE URGENTA IAR DUPA ORA 4 SA FAC CURATENIE IN BIROURI SI SA INCUI PRIMARIA. AS DORI SA STIU DACA ESTE NORMAL SI POSIBIL SI CE ATRIBUTII ARE UN GUARD IN ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA. MENTIONEZ CA NU AVEM PRINS IN ORGANIGRAMA POST DE INGRIJITOR. TOATA ACEASTA SITUATIE S-A CREAT DATORITA FAPTULUI CA UNII AU TREBUIT SA PLECE DIN PRIMARIE IN URMA RESTRUCTURARILOR, IAR EU TREBUIA SA MA NUMAR PRINTRE EI, IAR ASTA E CA UN FEL DE RAZBUNARE DIN PARTEA VICEPRIMARULUI, SI AS DORI SA STIU DACA ESTE NORMALA ACEASTA SITUATIE. MENTIONEZ CA INCA NU AM SEMNAT FISA POSTULUI. VA MULTUMESC FOARTE MULT PENTRU LAMURIRI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare functionar public 2010 kormi kormi Buna ziua! Va prezint un caz: Angajat la o primarie comunala, referent III sup.I, cu o vechime de 20 ani la compartimentul de texe si impozite; Licentiat a ... (vezi toată discuția)
Aviz nefavorabil anfp CAMO CAMO Buna ziua.Am o problema legata de promovarea in clasa a functionarilor publici.Sunt functionar public din anul 2001 la o primarie de comuna (referent,clasa ... (vezi toată discuția)
Urgent:treapta de salarizare personal contractual kormi kormi Buna seara! Am nevoie de ajutor, privind treapta de salarizare. Pe scurt: Am studii post liceale de 3 ani in asistenta sociala, vechime 5 ani in protectia ... (vezi toată discuția)