avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... hotarare def si irevocabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

hotarare def si irevocabila

cui ii este opozabila o hotarare? si unde este prevazut atricolul?
Legea nr.221/2009, ca parte in proces este reclamantul si Ministerul Finantelor prin Directia gen. a finantelor. In dispozitivul sentintei se constata caracterul politic al masurii administrative-stabilire a domiciliului obligatoriu.Comisia D.L. nr. 118/1990 poate in baza sentintei sa imi stabileasca calitatea de persecutat politic daca parte in proces nu a fost citata comisia.
Cel mai recent răspuns: ContSters163072 , utilizator 23:52, 28 August 2010
am inteles! multumesc! ma apuc acum:)
da de ce?
de ce e mai opozabil un act autentic decat alt act autentic?
apoi de ce unu autentic transcris e mai bun?
va rog, cat citesc eu:D
de altfel si eu va suger aceleasi carti, pt o eventuala intelegere..
nu vreu sa credeti ca nu-s ...creativ..intervenind mereu cu ceea ce stiu si spun instantele
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2010
ContSters163072, utilizator
cu riscul de a fi blocat imi puteti da si temeiul de drept..in virtutea caruia as putea avea castig de cauza ca am autentificat primul dar nu am transcris..si astfel opozabilitatea e realizata:)
daca nu-l aveti eu zic sa nu mai aiurim, ca derutam lumea

mda ..poezia e frumoasa..insa dreptul doare.. pt cei cei il intelg
altfel, e amuzant
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2010
:surrender:
Cititi status-ul meu.Recititi-l.
Asaaaa, acum recititi-l din nou.
Aha! Acum ati inteles, nu-i asa?
Bun! Ne vedem atunci la bara.
Numai bine!
:O citesc cu atentie
mda..=D>
am stiut ca te referi la mine..cum am mai stiut ..alte alea..
e..amuzant:D dar nu eu am fost magar
am fost domestic...cred si merit aplauze..lfatade ceea ce noi am scris
ne vedem la bara..
:luck:

Ultima modificare: Duminică, 29 August 2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Opozabilitatea hotararii judecatoresti ionu roman ionu roman Care este baza legala in temeiul careia hotararea judecatoreasca este opozabila intre partile din respectivul dosar de pe rolul instantelor de judecata? ... (vezi toată discuția)
Efectele unei hotarari pronuntate de curtea de apel vasile12 vasile12 Daca o Curte de Apel ca prima instanta, admite actiunea de anulare a unui act administrativ, printr_o sentinta, ea are efecte numai asupra petentilor sau este ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea în instanta a sotiei machis machis Care este temeiul legal în baza căruia un consilier juridic poate să-şi reprezinte soţia într-un proces în faţa tribunalului ? (vezi toată discuția)