avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Probleme cu cei de la o societate recuperari creante
Discuție deschisă în Executare silită

Probleme cu cei de la o societate recuperari creante

Buna am si eu o problema in urma cu 5 ani am lasat pe cineva sa imi plateasca ratele eu plecand din tara....cand am revenit am fost la banca sa imi verific datoriile si mi sa spus la ghiseu ca nu mai am nici o datorie la ei....dupa 4 ani ma trezesc cu o scrisoare de la ksi ca am datori la ei....se pare ca cel care trebuia sa imi plateasca rata a fugit cu bani mei.....banca a vandut datoria mea celor de la ksi si nu mmau anuntat....daca au trecut 5 ani decand nu sa facut plata catre banca datoria sa prescris?si daca am o casa care este ipotecata la alta banca si proprietari sunt eu si sotul se poate sa imi scoata casa la vanzare sau sa vina a imi ia lucuri din casa asa cum ma ameninta?va rog daca puteti sa imi dati un raspuns ....as vrea sa platesc dar penalitatile sunt foarte mari.pot sa ma duc la banca sa negociez cu ei sau doar cu cei de ksi?

astept un raspuns daca sunteti amabili si puteti sa ma ajutati....
Cel mai recent răspuns: marysa_2u , utilizator 15:27, 25 Februarie 2011
Si chiar daca nu ar fi ipotecata nu v-ar putea executa fara sa ceara partajarea bunurilor comune. Si pana la executare silita trabuie sa va dea in judecata iar judecatorul din oficiu verifica daca datoria este prescrisa. Va sfatuiesc in acelasi mod, sa nu platiti!
multumesc mult ptr raspuns...ei ma ameninta ca imi scot casa la licitatie ...si se roaga de mine sa le dau macar 2 %din datorie ca de altfel imi vor trimite dosarul la judecatorie.....nu vreau sa am probleme as vrea sa platesc dar penalizarile sunt foarte mari
CE SA FAC CA CEI DE KSI IMI SPUN SA PLATESC SI MAU INEBUNIT CU TELEFOANELE LOR EU LE SPUN CA NU DISPUN DE ACEEI BNI SI EI INSISTA DACA MERG LA BANCA POT SA REZOLV CEVA SA PLATESC DIRECT CATRE BANCA UNDE AM DATORIA SAU CUM AS PUTEA SA VAD DACA DATORIA ESTE PRESCRISA.VA ROG SA IMI DATI UN RASPUNS DACA PUTETI
spuneti-le celor de ksi ca le veti face o reclamatie pentru amenintare, abuz, hartuire..
Transmiteti in scris celor de la ksi ca dovezile privind creanta nu sunt suficiente pentru Dvs., iar pana nu produc alte dovezi sa va lase in pace, Daca mai insista angajati un avocat care sa comunice cu ei.

Av. Adrian Albu SCA MOROIANU, ALBU & IORDANESCU

Alte discuții în legătură

Societate recuperari creante-preluare debit prescris? kris erika kris erika in 2005 am facut un contract cu cei de la orange pentru un abonament.dupa vreo 6 luni mi a fost furat tel si imediat am mers la cei de la orange pt a mi se ... (vezi toată discuția)
Probleme cu o societate de recuperare crysty4ever crysty4ever Am si eu o problema foarte mare cu cei de la ......In 2002 sotia mea a facut un abonament la ........,actualul ...... de azi.Dupa doua luni nu a mai platit ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre banca-abuzuri? crisaki crisaki Buna, va rog sa ma ajutati ,pentru ca nu cunosc nici un avocat la cine as putea apela. Tatal meu are rate la 10 banci ,toate au fost luate pe pesoana fizica ... (vezi toată discuția)