avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi

Conferință avocatnet.ro: Avalanșă de modificări în Codul muncii - analize și detalieri. Tot ce trebuie să știe angajatorii pentru conformare la noua legislație. Rezervă loc și participă → 

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vã rog precizãri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vã rog precizãri

Bună ziua,
Sunt pensionar militar şi sunt şi PFA cod 7490 - prestez servicii de consultanţă către firme.Până acum plăteam către stat impozitul si contribuţiile de sănătate.Vă rog să-mi spuneţi începând cu data de 01.07.2010 ce contribuţii trebuie să plătesc.
Sincere mulţumiri

Alte discuții în legătură

srl versus pfa din punct de vedere fiscal MARIANA APOSTOL MARIANA APOSTOL Buna ziua, am o problema pe care va rog sa ma ajutati sa o rezolv. am tot studiat si studiat diferentele dintre a fi srl, pfa sau intreprindere ... (vezi toată discuția)
Taxe la fisc in cazul unui contract de prestari servicii daxy_ro2002 daxy_ro2002 buna ziua, ce taxe platesc la stat in cazul unui contract de prestari servicii? as vrea deasemenea sa stiu ce taxe plateste beneficiarul serviciilor prestate ... (vezi toată discuția)
Pfa contributii conform og 58/2010 adecorcra adecorcra Din discutia cu un expert contabil am inteles ca Plata contributiilor individuale de 16.5 % se calculeaza conform veniturilor PFA-ului dar nu mai mult de 5 ... (vezi toată discuția)