avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... RESTITUIRE BANI DE CATRE STATUL ROMAN
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

RESTITUIRE BANI DE CATRE STATUL ROMAN

pentru persoanele care au cumparat casele de la stat in baza l.112 si care le-au pierdut, deoarece au fost retrocedate vechilor proprietari, stiu ca min. finantelor restituie sumele de bani, ce au fost achitate de acestia statului cand le-au cumparat. o astfel de actiune - pt. restituirea banilor, ce temeiuri juridice ar putea avea???
Cel mai recent răspuns: hlt_marius , utilizator 13:35, 25 Octombrie 2007
Pai...ai putea incepe cu garantia pentru evictiune...
problema care se pune insa daca se restituie la valoarea de circulatie sau doar pretul platit actualizat cu indicele de inflatie - avand in vedere disp.art.50 din Legea 10/2001

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pe legea 112 kamikazeold kamikazeold buna ziua, am pierdut casa ,cumparata de la ICRAL,pe legea 112, prin comparare de titluri, CPRV 480,drept comun, fara a mi se anula actul de vanzare cumparare ... (vezi toată discuția)
Despagubiri la pretul valorii imobiliare kamikazeold kamikazeold buna ziua am o problema care nu ma descurc lociam intru n bolc care am cumparat o casa in care ma-m nascut cu legea 112 am pierdut pe comparare de titluri ... (vezi toată discuția)
As dori un sfat bioio bioio am cumparat un imobil in baza legii 112 in anul 1998, ulterior fostul proprietar l-a revendicat iar in 2007 am pierdut irevocabil imobilul, contractul nostru ... (vezi toată discuția)