avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce se intampla daca refuza sa-mi plateasca despagurile ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce se intampla daca refuza sa-mi plateasca despagurile date de instanta?

Ce se intampla cu o persoana daca o persoana refuza sau nu poate sa-mi onoreze daunele morale si materiale oferite prin sentinta de instanta?!
Sa zicem ca persoana mai are si 20 de ani si nu are imobile sau masina, si nici nu lucreaza.
Cel mai recent răspuns: xuser , utilizator 01:06, 30 August 2010
te referi la o sentinta civila ori penala? raspunsul difera in functie de acest "amanunt".
Daca este vorba despre o sentinta penala, raspunsul difera daca pedeapsa a fost aplicata cu suspendarea conditionata a executarii sau nu.
Revino cu mai multe detalii.
sentinta penala. Am fost batut, dar din cate stiu dupa ce se termina procesul penal, trebuie sa inaintez alt proces civil.
Nu stiu daca acele persoane vor primi amenzi penale, cu suspendare sau cu executare.

Va multumesc.
Pai de ce? Nu v-ati constituit parte civila in proces?
GabrielaA a scris:

Pai de ce? Nu v-ati constituit parte civila in proces?


Inca nu a inceput procesul, tipii care mi-au tras o bataie sunt si niste lefteri, si nah as dori sa fie pedepsiti intr-un fel. Simplu fapt ca ei vor avea dosar penal sau pedeapsa cu suspendare, si se vor lauda cu el nu ma incanta cu nimic.
Constituiti-va parte civila in proces.

andymaurul

Alte discuții în legătură

Ce pot pãþi dacã nu achit daunele morale? VeleaCorina VeleaCorina Am primit sentinta de mai jos si as vrea sa stiu daca nas plati daunele morale ce sar putea intampla?si in cat timp trebuie sa platesc daunele morale?pt ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna "doi ani cu suspendare" ? 299KA 299KA Salutare , As dori si eu sa stiu ce inseamna condamnat la 2 ani cu suspendare ? Se face puscarie , sau... ? (vezi toată discuția)
Rezultat condamnare delapidare BIGHY BIGHY Buna ziua,un amic a primit pedeapsa dupa un an de proces,un an de inchisoare pentru delapidare, care se suspenda dar este obligat sa plateasca daune:\"În baza ... (vezi toată discuția)