ContSters20980 
	    	Utilizator

ContSters20980 
	    	Utilizator	    

Gabriel Trifu 
	    	Avocat

Gabriel Trifu 
	    	Avocat	    

Gabriel Trifu, Avocat
 Gabriel Trifu, Avocat 	
			~ final discuție ~
 floradia	                   

Buna ziua,
acum cativa ani am cumparat un apartament, prin credit imobiliar. Actele nu au fost intocmite pe numele meu, insa toate ratele le-am achitat eu . ... (vezi toată discuția)
	                    floradia	                   

Buna ziua,
acum cativa ani am cumparat un apartament, prin credit imobiliar. Actele nu au fost intocmite pe numele meu, insa toate ratele le-am achitat eu . ... (vezi toată discuția)

ContSters56818	                   

In urma vanzarii unui imobil,care sunt taxele care se platesc catre stat de catre vanzator,respectiv cumparator? (vezi toată discuția)
	                    ContSters56818	                   

In urma vanzarii unui imobil,care sunt taxele care se platesc catre stat de catre vanzator,respectiv cumparator? (vezi toată discuția)

badguygoodguy	                   

As dori sa cumpar de la tatal meu un teren agricol  ,aflat in ceva sat, de 1.5 hectare. As dori sa stiu cam cati bani as avea nevoie inainte sa intru pe ... (vezi toată discuția)
	                    badguygoodguy	                   

As dori sa cumpar de la tatal meu un teren agricol  ,aflat in ceva sat, de 1.5 hectare. As dori sa stiu cam cati bani as avea nevoie inainte sa intru pe ... (vezi toată discuția)