avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Unde trebuie sa caut o persoana?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Unde trebuie sa caut o persoana?

Buna ziua! am si eu o intrebare: trebuie sa facem susccesiunea dupa decesul parintilor nostrii. Eu sunt din Targoviste si am un frate in Bucuresti de care nu mai stiu nimic de mult timp. Cum pot sa-i aflu adresa pentru a lua legatura cu el?
Cel mai recent răspuns: ContSters56628 , utilizator 14:11, 19 Ianuarie 2009
Cu o cere va adresati biroului de evidenta populatiei din Targoviste, in care veti mentiona numele si prenumele , ultima adresa , codul numeric personal al persoanei cautate sau daca nu il stiti data nasterii al acestei persoane, achitand bineinteles o taxa care va fi stabilita de catre acest birou ! Succes!
multumesc
faceti cerere la Politia Bucuresti- Evidenta POpulatiei si vereti adresa.Daca aveti CNP-ul este mult mai usor.trebuie sa mentionati in cerere motivul pentru care solicitati adresa
Valabil doar daca a avut forme legale in Romania.
Acelasi lucru se poate spune despre oricare persoana fizica care are un alt domiciliu fara forme legale. Degeaba il cauti in zona X a tarii daca apare doar la locul primului domiciliu in Evidenta Populatiei.
Un caz asemanator: persoana cautata - care a decedat - a avut ultimul domiciliu in SUA (Chicago). Au fost trimise 4 adrese oficiale la primaria Chicago pentru confirmarea decesului, dar nu s-a primit raspuns oficial. Pentru acest motiv a fost suspendat un dosar referitor la o succesiune. Cum sa procedez sa obtin un act oficial de la americani? Persoana este decedata de peste 8 ani. Si-a stabilit domiciliul in SUA in anii 70. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut o persoana, cum pot sa dau de ea? petrescucornelia petrescucornelia Caut un verisor despre care nu mai stiu nimic de peste 10 ani. Ii cunosc numele si prenumele atat ale lui cat si ale parintilor , data si locul nasterii. ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie formulata cererea pentru eliberarea certificatului constatator al nasterii mele si cererea pentru a obtine informatii de la evidenta persoanelor ,pentru a afla adresa tatalui meu? Raluca72 Raluca72 Buna seara. Cum trebuie sa arate cererea pentru obtinerea certificatului constatator al nasterii mele? Tatal meu nu m-a recunoscut la nastere(este cetatean ... (vezi toată discuția)
Obtinere dovada cetatenie romana in vederea obtinerii cnp Elenacristina Elenacristina Buna ziua cum si de unde se obtine o dovada a cetateniei unei persoane cu dubla cetatenie - romana / americana, cu domiciliul un SUA, in conditiile in care am ... (vezi toată discuția)