Buna ziua! am si eu o intrebare: trebuie sa facem susccesiunea dupa decesul parintilor nostrii. Eu sunt din Targoviste si am un frate in Bucuresti de care nu mai stiu nimic de mult timp. Cum pot sa-i aflu adresa pentru a lua legatura cu el?
Cu o cere va adresati biroului de evidenta populatiei din Targoviste, in care veti mentiona numele si prenumele , ultima adresa , codul numeric personal al persoanei cautate sau daca nu il stiti data nasterii al acestei persoane, achitand bineinteles o taxa care va fi stabilita de catre acest birou ! Succes!
faceti cerere la Politia Bucuresti- Evidenta POpulatiei si vereti adresa.Daca aveti CNP-ul este mult mai usor.trebuie sa mentionati in cerere motivul pentru care solicitati adresa
Valabil doar daca a avut forme legale in Romania.
Acelasi lucru se poate spune despre oricare persoana fizica care are un alt domiciliu fara forme legale. Degeaba il cauti in zona X a tarii daca apare doar la locul primului domiciliu in Evidenta Populatiei.
Un caz asemanator: persoana cautata - care a decedat - a avut ultimul domiciliu in SUA (Chicago). Au fost trimise 4 adrese oficiale la primaria Chicago pentru confirmarea decesului, dar nu s-a primit raspuns oficial. Pentru acest motiv a fost suspendat un dosar referitor la o succesiune. Cum sa procedez sa obtin un act oficial de la americani? Persoana este decedata de peste 8 ani. Si-a stabilit domiciliul in SUA in anii 70. Multumesc