avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contributii asig. sociale
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contributii asig. sociale

Buna ziua, sunt adm. la o firma nou infiintata, am un angajat cu norma de 2 h, cu salar de 180 lei, incepand cu 19.07. Am depus pana pe 25.08 declaratiile la finante, sanatate, etc. Totalul de plata de pe decl. 100 si 102 este de 51 lei. Am uitat sa il mai virez in conturile speciale de la trezorerie. daca virez suma luni ( 30.08) e o problema majora? trebuie sa platesc penalitati? cum se calculeaza? multumesc
Cel mai recent răspuns: katica , utilizator 23:03, 28 August 2010
Dobanda de intarziere este de 0.05% pentru fiecare zi de intraziere,daca platiti luni nu datorati majorari.(obligatia de plata *0.05%*zile intarziere).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata la asig. sociale gabriolet gabriolet Buna ziua, sunt adm. la o firma nou infiintata, am un angajat cu norma de 2 h, cu salar de 180 lei, incepand cu 19.07. Am depus pana pe 25.08 declaratiile la ... (vezi toată discuția)
Soc cu datorii stefanitaorzan stefanitaorzan Buna Ziua Am o societate in Galati cu datorii catre finante si cativa furnizori . Din aceasta luna am inceput sa platesc datoriile catre finante in liita ... (vezi toată discuția)
Metoda de calcul cipry_blue cipry_blue Imi poate explica cineva cum se calculeaza sau unde gasesc metoda de calcul pentru impozitul pe profit, inclusiv cum se aplica penalitati. Ma refer la o firma ... (vezi toată discuția)