avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Probleme cu certificatul de atestare fiscala
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Probleme cu certificatul de atestare fiscala

Buna ziua.Am cumparat o masina sh de la o persoana care adusese masina din Germania de cateva zile si doar ce-i pusese nr rosii,problema este ca nu reusesc sa obtin de la el certificatul de atestare fiscala.Nu am nici o solutie sa-mi inmatriculez masina?
Cel mai recent răspuns: dani4 , utilizator 16:34, 28 August 2010
ar mai fi una

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto kovacsi_szabolcs kovacsi_szabolcs Buna ziua. recent am cumparat o masina de la o persoana din baia mare(fost coleg) care a cumparat de la un prieten din zalau (pe perioada in care avea nr. de ... (vezi toată discuția)
Problema administratia financiara inmatriculare masina adrianivanciu adrianivanciu Buna ziua, Problema mea este urmatoarea: Vreau sa achizitionez o masina de la o prietena care a cumparat masina de curand de la cineva care a cumparat-o din ... (vezi toată discuția)
o mare problema in legatura cu o masina cumparata marvailav marvailav Buna ziua,am s eu o mare problema in legatura cu o masina cumparata de ceva timp,pe care nu pot sa o inmatriculez.Situatia sta in felul urmator:aceasta masina ... (vezi toată discuția)