avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii sugestie
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

sugestie

as avea o sugestie...As vrea sa se modifice un pic structura forumului, adica sa poti sa iti dai seama in ce topic s-a scris de cand ai iesit tu de pe net si pana cand te-ai logat din nou. Inainte stiu ca se schimba culoarea la iconitza de topic...acum se modifica ceva(in caz ca nu mi-am dat eu seama)?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:07, 9 Martie 2008
Oricum este specificat la sectiunea magazin ca taxa de expediere se aplica doar pentru comenzile mai mici de 120 de ron.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online Tbyon Tbyon Am nevoie de cateva informatii referitoare la crearea unui magazin online mic: - pot sa-l folosesc ca persoana fizica - trebuie sa platesc taxe - cum ... (vezi toată discuția)
Problema site.ro mihaim1980 mihaim1980 Buna ziua! Avem urmatoarea problema: site-ul .ro are/a avut probleme si au erori la calcularea preturilor, astfel ca anumite produse costa 0 lei, iar anumiti ... (vezi toată discuția)
Neatentia consumatorului (?), nesimtirea comerciantului atentielaneatentie19 atentielaneatentie19 Buna seara tuturor membrilor comunitatii, o intamplare recenta, a doua pentru mine in acest \"domeniu\", ma face sa postez aici pentru a va cere ajutorul ... (vezi toată discuția)