avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1302 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ACHIZITII PUBLICE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ACHIZITII PUBLICE

1.Care este plafonul maxim pentru incredintare directa?
2.-Primaria are de modernizate caminul cultural.In prima faza are bani numai pentru usi si geamuri de termopan.Gaseste firma si rezolva problema.
-are nevoie de instalatie de aer conditionat si lucrari de izolare interioara si exterioara si zugraveli.Atribuie altei firme aceasta lucrare? ESTE LEGAL?
De mentionat ca ambele lucrari au fost facute in cursul anului curent prin atribuire directa.
Va multumes
Cel mai recent răspuns: sanducatanas , utilizator 12:35, 30 August 2010
Plafonul era 15.000 euro.
sanducatanas a scris:

1.Care este plafonul maxim pentru incredintare directa?
2.-Primaria are de modernizate caminul cultural.In prima faza are bani numai pentru usi si geamuri de termopan.Gaseste firma si rezolva problema.
-are nevoie de instalatie de aer conditionat si lucrari de izolare interioara si exterioara si zugraveli.Atribuie altei firme aceasta lucrare? ESTE LEGAL?
De mentionat ca ambele lucrari au fost facute in cursul anului curent prin atribuire directa.
Va multumes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintare directa sanducatanas sanducatanas Daca ma poate ajuta cineva.Am primit de la primarie sa execut cu firma mea lucrari de izolare interior si exterior,tencuieli,zugraveli,instalatii aer ... (vezi toată discuția)
Ce autorizatii sunt necesare pentru lucrari interioare intr-o locuinta aflata in zona protejata? VERONICA MORARU VERONICA MORARU Buna ziua. Pentru lucrari interioare in locuinta aflata in zona protejata am nevoie de plan urbanism,autorizatii,etc? Lucrarile la care fac referire ... (vezi toată discuția)
Prelungirea autorizatiei de constructie expira cum procedez daca nu am terminat lucrarea totusi? henesy1 henesy1 Buna ziua. Am obtinut autorizatia de constructie in anul 2012 pentru consolidarea si extinderea unei locuinte.In anul 2013 am depus documentele pentru ... (vezi toată discuția)