avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1529 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INCREDINTARE DIRECTA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INCREDINTARE DIRECTA

Daca ma poate ajuta cineva.Am primit de la primarie sa execut cu firma mea lucrari de izolare interior si exterior,tencuieli,zugraveli,instalatii aer conditionat,etc.prin incredintare directa,lucrari care se incadreaza in plafonul de 15000 euro.
Tot la caminul cultural o alta firma a executat in acest an lucrari de montare a usilor si ferestrelor din termopan.
INTREBAREA ESTE: aceste doua lucrari trebuie sa nu depaseasca plafonul de 15000 euro sau acesta este prevazut pentru fiecare lucrare in parte.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 21:54, 5 Septembrie 2010
Buna seara !
In speta dvs. este vorba de 2 lucrari diferite , fiecare dintre acestea trebuie sa se incadreze in limita a max. 15000 Euro (incredintare directa ) :D
Firma Dvs nu aparticipat la o licitatie ?Cu siguranta ca da,eu lucrez intr-o societate de constructii ,iar contractele pe care le avem sunt in general cu statul ,castigate prin licitatii.Sunt doua lucrari diferite,care a fost plafonul ptr care ati intocmit documentatia in vederea obtinerii licitatiei?

Inca ceva,va doresc din toata inima sa va incasati banii de la primarie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte, incredintare directa , dalconix dalconix Sa presupunem ca o primarie repara o parte din sediul sau din comuna Y , cu firma X prin incredintare directa deoarece valoarea este sub 15000 euro. Dupa ... (vezi toată discuția)
Achizitii publice sanducatanas sanducatanas 1.Care este plafonul maxim pentru incredintare directa? 2.-Primaria are de modernizate caminul cultural.In prima faza are bani numai pentru usi si geamuri de ... (vezi toată discuția)
Achizitii lucrari Lielena Lielena Buna ziua, In programul anual al achizitiilor publice au fost cuprinse \\"lucrari de reparatii generale si renovare cladire\\" CPV 45453000-7, \\"Lucrari ... (vezi toată discuția)