avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... sediu expirat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

sediu expirat

Buna ziua. Am deschis o actiune in instanta impotriva unui debitor al meu si la primul termen am aflat ca are sediul expirat si instanta a stabilit un alt termen pt comunicarea sediului actual. Cum procedez daca ei la Oficiul Registrului Comertului nu au comunicat un alt sediu? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 18:15, 31 August 2010
(1) La cererea oricarei persoane interesate, precum si a Oficiului National al Registrului Comertului, tribunalul va putea pronunta dizolvarea societatii in cazurile in care:
c) societatea si-a incetat activitatea, nu are sediul social cunoscut ori nu indeplineste conditiile referitoare la sediul social sau asociatii au disparut ori nu au domiciliul cunoscut sau resedinta cunoscuta;
...conform art 237 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale, republicata.
Puteti sa cereti dizolvarea societatii si ulterior desemnarea unui lichidator.
prin citarea debitorului intr-un ziar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare? Canon01 Canon01 Ce se intampla daca imi expira contractul de inchiriere pe sediul social Ce risc si ce act normativ prevede asta? (vezi toată discuția)
Recuperare creanta - expirare sediu social creditor vasilemb vasilemb Am fost actionat in instanta de catre un creditor pentru recuperarea unei creante pe care o am la acesta (debitorul este tot un SRL). Analizand certificatul ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societae ContSters168570 ContSters168570 In cazul nedepunerii bilanutului am inteles ca se dizolva societatea.Care sunt pasii urmatori?Se va desemna un lichidator?Care sunt taxele pt acest lichidator ... (vezi toată discuția)